When magic happens

Perioada de final de an, de decembrie şi de frig aduce numai momente de aşteptare – aşteptarea unor oameni dragi, aşteptarea unui moment perfect, aşteptarea unor schimbări.

Pentru mine, perioada de final de an mă găseşte mereu nerăbdătoare şi, în acelaşi timp, încrezătoare. Nerăbdătoare pentru reîntâlnirea cu oamenii pe care nu i-am mai văzut demult şi pentru reluarea unor legături, pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă, pentru planificarea Crăciunului. Încrezătoare în schimbările ce vor veni odată cu noul an şi în magia Crăciunului.

Da, magie! E perioada aceea a anului când totul e învăluit în magie. Şi cred că magia începe chiar din seara asta, în aşteptarea lui Moş Nicolae. Ştii, când eşti mic seara lui Moş Nicolae înseamnă zâmbete, bucurii şi primirea cadourilor dorite. Odată cu trecerea anilor, Moş Nicolae înseamnă magie împărţită celor dragi, înseamnă o stare de bine, multe împliniri spirituale şi multe lucruri frumoase demne de preţuit. Înseamnă posiblitatea de a crea fericire.

Asta aş vrea să facă toţi. Nu doar acum, ci mereu. Să creeze fericire pentru ei şi pentru alţii. Să împartă magie şi să aibă un suflet cald.

Sper ca moşul să vă îndeplinească până şi cea mai mică dorinţă. El poate, pentru că e magic.

gbrfrb

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s