Paste cu vinete

Gătitul rămâne una din pasiunile mele. În cursul săptămânii sau în weekend, obosită sau nu, fericită sau tristă, gătitul îmi dă o stare de bine. I can feel it.

Şi pentru că de la mama am învăţat cele mai multe reţete şi secrete în ale gastronomiei, astăzi vă împărtăşesc o reţetă pe care o păstrez de ceva timp. E simplă şi rapidă, gustoasă şi… cu spirit italian: paste cu vinete.

Ai nevoie de: 200 grame de paste, o vânătă mare, suc de roşii, sare, delicat, oregano, cimbru şi boia iute de ardei. Pastele se pun la fiert împreună cu condimentele, iar între timp se spală vânăta şi se taie cubuleţe. Se pun la călit cu sare şi delicat, iar după ce capătă puţină culoare, se adaugă sucul de roşii. Când pastele sunt fierte, se adaugă peste ele sosul astfel creat şi se amestecă.

Pastele cu vinete se servesc în compania unor oameni dragi.

Poftă bună!

DSCN3192

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s