First day of university – second year

Deschiderea anului universitar SNSPA 2012-2013 a avut loc luni, la Palatul Parlamentului, în aceeaşi sală ca şi anul trecut – C. A. Rosetti. Au fost invitaţi din nou oameni de seamă pentru lumea academică. Ce să spun, frumos eveniment!

Ceremonia a debutat cu imnul Gaudeamus Igitur şi a fost, într-adevăr, la înălţime. Ca şi anul trecut, mi-a făcut plăcere să-i ascult pe profesorii SNSPA-ului urându-ne succes, aşa cum mi-a plăcut şi discursul domnului Ion Jinga, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Fără să fac vreo reclamă universităţii, pot spune că SNSPA reprezintă un mediu propice pentru dezvoltarea studenţilor şi are o proiecţie internaţională foarte bine definită având diverse proiecte şi parteneriate europene. Asta nu o spun doar eu, ci au spus-o şi invitaţii, iar recunoaşterea internaţională s-a materializat prin faptul că SNSPA a lansat primul master din România cu diplomă dublă, în parteneriat cu prestigioasa universitate Sheffield din Marea Britanie (Master în PR, Advertising & Marketing).

Tot ce pot să spun este că abia aştept să văd ce ne mai rezervă următorul an în SNSPA. Sunt sigură că vor fi din nou foarte multe lansări de carte, acţiuni, proiecte, evenimente şi conferinte.

Şi pentru că în fiecare an se vorbeşte despre deschiderea anului universitar la SNSPA, iată câteva din pozele pe care le-am surprins la ceremonie:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s