What do you do?

De ceva timp circulă pe facebook diverse fotografii care descriu profesii – de la medic şi avocat, până la grafician şi alte cele. Ei bine, din acest amalgam de profesii nu avea cum să lipsească şi cea de relaţionist sau Public Relations Specialist.

Aceste fotografii sunt alcătuite din mai multe mini-poze care reflectă întocmai ceea ce cred prietenii, societatea sau alte persoane care intră în relaţie cu omul care practică această meserie despre munca acestuia şi despre acţiunile sale. Printre aceste păreri, o găsim şi pe a celui care practică  meseria, cum se vede el în această ipostază. La final, realitatea îşi spune cuvântul: mini-poza din colaj arată ce face cu adevărat acea persoană când practică meseria respectivă.

Bine, fotografia/ colajul are o tentă umoristică. E valabil mai ales pentru studenţi pentru că, într-un final, persoana care practică o anumită meserie va trece prin toate etapele – va face şi ce crede societatea, şi ce cred prietenii şi aşa mai departe.

În cazul unui Public Relation Specialist, fotografia a fost un pic adaptată pentru a arăta întocmai ce cred ceilalţi despre această meserie. Fotografia de mai jos spune totul:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s